Chicken Tacos w/ Smokey Jalapeño Sauce
INGREDIENSER
Til 1 Person
2-3 mini tortillalefser, lunkes på stekepanne (helst mais, men hvete funker også)
150 g kyllingfilet i terninger
1/2 Avokado
Rømme
Kyllingkryddermix:
- 2 ss olivenolje
- 1/2 ts salt
- 1/2 ts pepper
- 1/2 ts røykt paprika
- 1 ts spiskummen frø
- 1/2 ts malt spiskummen
- 1/2 ts chilipulver
- 1 ts hvitløkspulver

Bland alt sammen i en skål og mariner kyllingen i minst 10 min før steking.
Pico de Gallo:
- 1 stor god tomat
- 1/3 del rødløk
- 1 neve fersk koriander
- saften av en halv lime
- 1/2 ts salt, 1/2 ts pepper
- 1/2 jalapeno finhakket
- 1/2 revet hvitløksfedd
Hakk opp alle ingrediensene i små biter, og bland sammen i en skål
Topp med avokado, rømme og frisk Lime!
-Og selvfølgelig, Smokey Jalapeño Hot saucen !
